Dit zijn wij

Over ons

Missie

Plastic recycling for a better world

Onze missie is slagvaardig en duurzaam samen te werken met partners in de plastic keten en door 100% hergebruik van gebruikte plastics (‘cradle tot cradle’) een aanzienlijke bijdrage te leveren aan de circulaire economie en het milieu door reductie van CO2. Om een betere wereld te creëren voor deze en de volgende generaties.

Identiteit

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong, dynamisch en duurzaam bedrijf dat met haar partners in de plastic keten optimaal samenwerkt. Wij hebben geïnvesteerd in een professionele installatie, locatie (bedrijfspand-/terrein, milieuvergunning) en organisatie voorzien van alles wat nodig is voor het gehele recyclingproces om van gebruikte plastics te komen tot laboratorium getest maalgoed en regranulaat van hoogwaardige kwaliteit.

Onze certificeringen

Wij werken continu aan klanttevredenheid, kwaliteit, veiligheid en milieu. Dit wordt onder andere bevestigd door de volgende certificaten
EuCertPlast stimuleert een milieuvriendelijk recyclingproces voor kunststoffen door het te standaardiseren. Het richt zich op traceerbaarheid in de hele toeleveringsketen.
De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie.
ISO 14001 is de internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem die werd ontwikkeld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie. Het milieumanagementsysteem wordt gebruikt om een bij de organisatie passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen.
CO2-Prestatieladder
Bekijk het certificaat
Het bedrijf beschikt over kwantitatieve doelstellingen voor haar eigen (scope 1 en 2) CO2 uitstoot.

Kernwaarden

Waar wij voor staan

Betrouwbaarheid
Elke dag vechten voor onze klanten en partners
Plezierig en respectvol samenwerken
Veilig, gezond en milieubewust werken
Continue ontwikkeling en aanpassing

Team

Ontmoet de directie

Bas Oprins
Directeur
Sam Maton
Commercieel manager
Tom Maton
Operationeel manager

Hoogwaardig maatwerk plastic recycling voor uw plastic productie?

Neem contact op met Sam Maton
Bel +31 (0)6 52 58 74 50